header.jpg


 

Interieurarchitect en meubelmaker Daan Mulder heeft opnieuw een masterpiece doen transformeren van idee naar realisatie. De ‘Form Follows Function‘ boardroom table is door niemand minder dan bedrijf Vanderlande geplaatst in haar directieruimte.

 

Form Follows Function Boardroom Table

 

“The design of The Form Follows Function Boardroom Table was first only a render I once placed online. Thanks to the trust of Leenders Architecten and Ahrend I got the assignment to realize the design for Vanderlande.
The table is finished with Bamboo veneer and silk matt lacquer.”

 


 

 

 

 
 

Ter aanvulling van het project zijn er door mij foto’s van de boardroom tafel gemaakt op de locatie waar de tafel nu ook daadwerkelijk staat. Het idee was om de tafel uit te beelden in een realistische setting en zo een gevoel van schaal mee te geven. De tafel meet een ruime 5 meter lang en biedt plaats voor maar liefst 10 personen. Om de bijzondere lijnen van de tafel verder uit te lichten, zijn er nog een aantal foto’s geschoten onder gericht licht en met een hoog contrast.

 
 

 

 

 
 

Over Daan:
Daan studeerde cum laude af als interieurarchitect aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Daarnaast heeft hij de opleiding tot meubelmaker aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam afgerond. Na zijn opleiding is hij voor zichzelf begonnen en heeft hij zich gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs en meubels en het vervaardigen van meubels op maat.
 
Kijk ook eens op de website van Daan om meer van zijn unieke werk te zien: www.daanmulder.eu