header.jpg
Wanneer je een foto op deze website tegenkomt die je graag privé zou willen gebruiken, dan kan je een aanvraag doen voor een print. Is het de bedoeling dat een foto commercieel ingezet gaat worden, dan kan je er ook voor kiezen om de foto in zijn originele resolutie als digitaal bestand te kopen.

Het kopen van foto’s uit ‘vrij’ werk kan op twee verschillende manieren en welke wijze je ook kiest, in alle gevallen krijg je de foto’s in volledige resolutie aangeleverd en op twee manieren verscherpt. 1 maal voor web toepassingen en 1 maal voor print toepassingen.

 

Optie 1

 
De aanschaf van de digitale bestanden voor privé of commercieel gebruik met beperkte rechten. De bestanden en/of geprinte foto’s kunnen uitsluitend door de koper voor privé doeleinden of commercieel in gebruik genomen worden, maar mogen niet door de koper worden doorverkocht. De kosten hiervoor bedragen € 195,- (excl. BTW) per foto. Wanneer de koper één of meerdere foto’s wilt gebruiken voor doorverkoop naar andere bedrijven of in de vorm van bijvoorbeeld een ansichtkaart, dan is dit mogelijk op basis van provisie (nader af te spreken).

 

Optie 2

 
De aanschaf van de digitale bestanden voor commercieel en privé gebruik met volledige rechten. De bestanden en/of geprinte foto’s worden volledig eigendom van de koper. De koper heeft hiermee het recht om de foto’s te gebruiken of door te verkopen naar eigen inzicht. De fotograaf verwerpt het recht om de geselecteerde foto’s aan anderen bedrijven en/of personen te verkopen voor commercieel gebruik. De prijs hiervoor begint bij € 1195,- (excl. BTW) per foto, afhankelijk van het doel van gebruik. Deze is optie is bedoeld voor bedrijven die zelf geld willen verdienen met het commercieel gebruiken van de foto op een product, of wanneer de foto zelf als product verkocht dient te worden.

 

Verstuur je aanvraag naar photography@verbruci.nl