header.jpg
Soms verloopt een dag wat anders de bedoeling was. Zo ook op 22 mei 2016, de dag waarop de 2016 editie van IJmuiden Fight Night gehouden werd. Waar ik eerst gewoon een toeschouwer zou zijn van het event, werd ik uiteindelijk gevraagd om foto’s te maken van de sporters in actie. Een eervolle, maar ook lastige taak! Sportfotografie? Had ik nog nooit gedaan… De locatie? Ik was nog nooit eerder in Sporthal Zeewijk geweest en had dus geen idee wat ik ter plekke aan zou treffen. Gezondheid? Ruim 39 graden koorts en een knallende koppijn voerde de boventoon die dag! 2 Paracetamol en een vitamine shake verder ging ik (helaas een half uur te laat) aan de slag…

Deze foto’s zijn voor jullie, de sporters en supporters!

BELANGRIJK: Dit zijn ALLE foto’s die ik van de IJmuiden Fight Night heb gemaakt. Er zijn geen andere foto’s achter gehouden en dus zullen er van mij geen foto’s meer bij komen. Mochten er foto’s van sporters en/of wedstrijden missen of het aantal foto’s per wedstrijd verschillen, dan is dat geheel toevallig en zonder achterliggende reden zo ontstaan. Ik ben niet officieel ingehuurd om foto’s te maken, daarvoor was er nog een fotograaf van de sportbond aanwezig. Deze foto’s zijn (hopelijk) op te vragen bij de organisatie.

Alle getoonde foto’s zijn via de onderstaande link gratis te downloaden (lage resolutie met watermerken):

 
Foto’s in hoge resolutie (3200 x 1800 px liggend of 2000 x 3000 px staand) en ZONDER watermerken zijn beschikbaar voor € 7,50 per foto en zijn te bestellen via contact@verbruci.nl.