header.jpg
We kennen allemaal de familie- en kinderfoto’s gemaakt voor een witte achtergrond en waar de personen een spijkerbroek met wit T-shirt dragen. Helemaal top natuurlijk, maar er is nog veel meer mogelijk! Een klassieke en zeer stijlvolle manier om de familie te laten portretteren is zoals op de onderstaande foto’s te zien is. Er zijn tal van combinaties mogelijk, van alleen de (klein)kinderen, tot het hele gezin, tot een hele familie!

 

 

Hoe werkt het?
De foto wordt gewoon bij u thuis gemaakt. Lekker ontspannen en zonder tijdsdruk.
Per geportretteerd persoon wordt er samen beoordeeld of de foto is geslaagd.
Als alle personen goed op de foto staan, wordt er ter plekke een sneak preview gemaakt van het eindresultaat.

Wat kost het?
€ 80,- per te portretteren persoon.
Het samenvoegen van de foto’s, het retoucheren en het digitaal aanleveren van de foto is inclusief.

Print mogelijkheden:
Een krachtige en contrastrijke zwart/wit foto laat zich het mooist printen op Bariet papier. De versterkt het contrast en laat veel details zien in de schaduwen. Een Barietprint inlijsten in een zwarte lijst met passe partou geeft een ongekend mooi en klassiek resultaat! Maar er is natuurlijk meer mogelijk. De foto laten verlijmen op Dibond of achter plexiglas verwerken zorgt voor een strakke en moderne afwerking en om de foto echt een impact te laten maken aan de muur… Denk GROOT!

Minder interessant is een print op Canvas. Dit materiaal is erg geschikt voor kleurrijke foto’s maar op Canvas kan geen diep zwart geprint worden. De achtergrond wordt bij deze foto’s donkergrijs en dat gaat erg ten koste van het contrast.

Interesse om ook zo’n foto te laten maken?
Mail mij! contact@verbruci.nl