Het Dikke Torentje

Old meets new! This lovely little church ‘Het dikke Torentje’ has been converted to an epic location for event hosting. Weddings, business meetings, familty parties, you name it! Get all the iformation you need at https://www.hetdikketorentje.eu/

“Midden in de prachtige polder van Eemnes, op een schilderachtige plek, staat het Rijksmonument Het Dikke Torentje. Een bijzondere locatie met een rijke historie en een markant karakter. Het Dikke Torentje is met haar idyllische uitstraling en het weidse uitzicht over de polder, een echt pareltje in ’t Gooi.

Het Dikke Torentje heeft door de jaren heen altijd een belangrijke rol in ‘t Gooi gespeeld. De rijke historie en de feeërieke uitstraling maken dit Eemnesser erfgoed een belangrijk icoon voor de inwoners van Eemnes en omstreken.

Door haar veelzijdige karakter en exceptionele ruimtes leent Het Dikke Torentje zich uitstekend als evenementenlocatie voor evenementen uiteenlopend van aard. Bovendien ligt het torentje centraal gelegen in Nederland en vrijwel direct aan de A1 en A27 met een eigen parkeerterrein.”


 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.